De kwaliteit van EKB Kunststof Kozijnen

EKB Kunststof Kozijnen levert kwaliteit op alle fronten. Deze kwaliteit zit zowel in de producten en materialen waarmee wij werken als in de mensen die het werk uitvoeren

Kunststof

Ons kunststof heeft een zeer lange levensduur en blijft mooi, mits onderhouden zoals door ons geadviseerd. De kwaliteiten van ons kunststof:

  • onderhoudsarm
  • sterk isolerend
  • preventief tegen inbrekers
  • lange levensduur

Hang- en sluitwerk

Al onze kunststoffen ramen en deuren zijn voorzien van kwalitatief zeer hoogwaardig hang- en sluitwerk. Zo werken wij met meerpuntssluitingen, een garantie van zeer hoge veiligheid. Zo beschermt u uzelf en uw persoonlijke bezittingen tegen ongewenste indringers. Ons hang- en sluitwerk draagt zo bij aan inbraakpreventie.

Mensen

EKB Kunststof Kozijnen is een kleinschalige onderneming in het Groningse Winschoten (Oldambt) die wordt gerund door Jan Edens. Jan ontwikkelde zijn vakmanschap in de loop der jaren. Met meer dan twintig jaar ervaring in productie, montage, service, inmeten en projecten vond hij de tijd rijp om zijn eigen ideeën optimaal de vrije ruimte te geven binnen zijn eigen onderneming. Jan voert de werkzaamheden grotendeels zelf uit en maakt daarnaast gebruik van de diensten van bedrijven met dezelfde kwaliteitsstandaard.

Vraag een vrijblijvende offerte aan