Wij beschermen uw spullen en ruimen netjes op als we klaar zijn

Wij werken met oog voor de wensen en belangen van onze klanten. Bij u thuis beschermen wij uw spullen gedegen tegen beschadiging door ons werk. En als wij klaar zijn, ruimen wij onze rommel netjes op. Alleen aan uw nieuwe product is te zien dat wij er zijn geweest zijn.

Afspraak is afspraak

Door onze kleinschaligheid kennen wij altijd onze afspraken en handelen daarnaar. Want afspraak is afspraak. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Gedetailleerde offerte

Wij houden van duidelijkheid en brengen u daarom altijd een gedetailleerde offerte uit. De prijzen per product en van werkzaamheden staan daarop afzonderlijk vermeld. Zo heeft u een overzicht van kosten, ook wanneer u uw project of werkzaamheden in delen wilt laten uitvoeren.

Bescherming

Gaan wij in uw huis of pand aan de slag, dan zorgen wij er altijd voor dat uw vloeren goed beschermd zijn tegen beschadiging. Zo dekken wij de vloeren in de betreffende ruimte standaard af met stevige kleden en zo nodig met meerlaags bescherming. Daarnaast plakken wij onze te gebruiken looppaden af.

Opruimen

Zit onze klus erop, dan ruimen wij alles netjes weer op. Vloerbescherming, verpakkingsmaterialen en uiteraard onze materialen en gereedschappen, u vindt er niks van terug. Het enige waaraan u kunt zien dat wij zijn geweest is uw prachtige nieuwe product.

Vraag een vrijblijvende offerte aan